Een zomers kleurtje zónder zonnebank? Wij hebben de oplossing!

Aangeboden door ROQUEBRUN

Jaar in, jaar uit vragen we ons af hoe we deze grauwe en saaie maanden doorkomen terwijl we verlangen naar een geweldige zonbestemming met uitgerekte stranden en lekker veel zonuren. Om tijdens de koudere periode toch van een lekker kleurtje op je huid te kunnen genieten is er ROQUEBRUN. Met deze high end face – en body selftan serums creëer je een gezonde bronzen glow zónder zonnebank, nu je dit het hardst nodig hebt. 

ROQUEBRUN. is een zelfbruiner die niet vlekt, geen geur heeft, een natuurlijke kleur geeft én natuurlijke- en verzorgende ingrediënten bevat.

Verzorgende zelfbruiner

De face – en body serums breng je dagelijks in de ochtend of avond aan op een schone huid en kun je zowel zonder als mét andere skincare producten gebruiken. ROQUEBRUN is namelijk zo ontwikkeld dat de ingrediënten perfect matchen met de behoeften van de gevoelige huid. De hoofdingrediënten zijn plant retinol, hyaluronzuur, collageen en aloë vera.

Welke past bij jou?

Afhankelijk van je huidtype en de kleurintensiteit die je wilt zijn er twee soorten self tan serums:

  • Light: een lichte sun-kissed glow, perfect voor iedereen die net kennismaakt met self tanning en een gevoelige, rood/roze ondertoon heeft die makkelijk verbrandt.
  • Dark: perfect voor een diepere tan en de olijf/donkerdere huid die beter bestemd is tegen de zon.

Of je nu goed voor de dag wil komen tijdens een diner, netwerkevent of party: ROQUEBRUN is een all year round musthave. 

 

ZORG PER REGIO

Drenthe Flevoland Fryslân Gelderland Groningen Limburg North Brabant NorthHolland Overijssel SouthHolland Utrecht Zeeland

ZORG GOED VOOR ELKAAR!