Woonlandschap De Leyhoeve Groningen

Alles draait om genieten bij Woonlandschap De Leyhoeve in Groningen

Woonlandschap De Leyhoeve Groningen

Op een unieke locatie aan de rand van de stad Groningen, direct grenzend aan een mooi park en het water van het Oude Winschoterdiep, ligt Woonlandschap de Leyhoeve. Alles draait in de Leyhoeve om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een zorgvraag of een fijne plek waar u heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren?
U bent van harte welkom!

Wonen bij De Leyhoeve
Als je ouder wordt kunnen je woonwensen veranderen. Je wilt comfort, leuke mensen om je heen, lekker eten, sporten, zwemmen, fietsen of gewoon de deur achter je dicht kunnen trekken om een paar weken weg te gaan. Je wilt aandacht voor de grote én kleine dingen die het leven de moeite waard maken. Kortom: Je wilt maximaal kunnen genieten. Met – als het nodig is – zorg binnen handbereik, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

Zorg bij De Leyhoeve
Bij De Leyhoeve kunt u terecht voor zowel tijdelijke als permanente zorg. De zorgafdeling van De Leyhoeve is kleinschalig. Bewoners hebben zelf de regie en bepalen zelf het dagritme.

“Wij geven liefdevolle zorg en aandacht aan onze bewoners”.

Naast de Zorgsuites, een nieuwe permanente woonvorm voor mensen die zorg nodig hebben, biedt De Leyhoeve tijdelijk verblijf in de vorm van Zorghotel Suites. En als u bij De Leyhoeve woont is ook Thuiszorg en Dagopvang mogelijk.

Contact Woonlandschap De Leyhoeve Groningen

Helperpark 258-L
9723 ZA Groningen
⇒ Telefoonnummer: 050 – 206 92 92
⇒ E-mail: info@leyhoeve-groningen.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….