Puretrition

Ga voor een goede gezondheid en laat u adviseren!

Puretrition

Puretrition is een diëtistenpraktijk in Assen, Dieverbrug en Groningen waar u terecht kunt voor Orthomoleculaire voeding, darmtherapie, afvallen/gewichtsbeheersing en huidverbetering.

“Inzicht van binnen, maakt schoonheid van buiten, aandacht voor ieder individu, maakt een rijk verschil”

Orthomoleculaire voeding
De voedings-en dieetadviezen worden gegeven door onze diëtist die gespecialiseerd is in orthomoleculaire geneeskunde. Heeft u een klacht, ziekte of aandoening? Wilt u uw klachten verminderen? Fitter en energieker worden? Of wilt u preventief aan uw gezondheid werken? Dan zijn de orthomoleculaire voedingsadviezen wellicht iets voor u! Gezonde en gevarieerde voeding die erop gericht is om het lichaam te voorzien van de juiste voedingstoffen staan voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en enzymen, naast koolhydraten, eiwitten en vetten.

Darmtherapie
Heeft u last van maag- of darmklachten? Onze diëtist is gespecialiseerd in darmtherapie. Deze therapie is onder andere gericht op herstel van de darmflora, darmwand en het darmslijmvlies. Tijdens deze darmtherapie kan een ontlastingsonderzoek in gang worden gezet, waarvoor een persoonlijk therapieplan voor u kan worden opgesteld om de darmflora te herstellen.

Verantwoord afvallen
Om op een verantwoorde wijze af te vallen kunt u bij Puretrition kiezen voor verschillende afvalprogramma’s. Bijvoorbeeld het koolhydraatarm en eiwitrijk afvalprogramma van PS Food and Lifestyle. Bij Powerslim staat de begeleiding voorop, waarin de Powerslim dietist/coach middels de voeding en beweging u helpt naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl.

Liever gewichtsverlies bereiken direct met gezonde voeding? Dan kunt u kiezen voor een orthomoleculaire afvalprogramma op maat met als basis pure en onbewerkte voeding.

Huidverbetering
Last van eczeem of een ander huidprobleem? Met de juiste voeding of het verbeteren van de darmgezondheid (zie darmtherapie) helpen wij u graag op weg naar een probleemloze, mooie, gezonde en strakke huid.

Contact Puretrition

Locatie 1: Rijksweg 62, Dieverbrug (gemeente Westerveld)
Locatie 2: Het Kanaal 18A, Assen (gemeente Assen)
Locatie 3: Boterdiep 30 , Groningen (gemeente Groningen)

⇒ Telefoonnummer: 06-11446515
⇒ E-mailadres: info@puretrition.nl

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….