Praktijk voor Complementaire Zorg  Marjan Krook

Behandeling van mensen met fysieke en mentale klachten.

Praktijk voor Complementaire Zorg

Na deze voor iedereen verwarrende  en zware tijd beseffen we ons nog meer  dat een goede weerstand van vitaal belang is om gezond te blijven. In de hectiek en vaak stressvolle situaties van het dagelijks leven gunnen we ons niet altijd voldoende ruimte en tijd om goed voor ons zelf te zorgen ondanks ons besef  dat een gezonde leefstijl  buitengewoon belangrijk is.

Mijn naam is Marjan Krook, geboren en getogen Groningse. Door eigen ervaring en levenslessen heb ik de positieve en helende effecten van een voetreflexzonebehandeling  mogen ervaren. Mijn enthousiasme en ervaringen hebben mij aangezet tot verschillende studies waarna ik mijn eigen praktijk heb opgebouwd. Inmiddels bestaat de praktijk 25 jaar en ben ik sinds 2 jaar in Leek gevestigd. In deze tijd heb ik vele mensen kunnen helpen met fysieke en mentale klachten(visie holistische geneeskunde). Al mijn disciplines zijn gebaseerd op het principe van het zelf genezend vermogen . Dit wordt natuurlijk gestimuleerd door de voetreflexzonetherapie, verschillende massagetechnieken en reikibehandelingen , aangevuld met orthomoleculaire voedingsadviezen en suppletie.

Graag nodig ik u uit om gebruik te maken van mijn kwaliteiten als therapeut. Na een kennismaking en uitgebreide intake start ik met de gekozen en gewenste behandeling. Deze duurt ongeveer  90 minuten. Daarna overleggen we over het eventuele vervolgtraject.

U zult merken dat er na 1 behandeling  allerlei processen op gang zullen komen die lichaam en geest meer in harmonie zullen brengen, pijn verlichten  en een positieve invloed hebben op uw welzijn.

Nieuwsgierig geworden?  Maak vrijblijvend een afspraak bij PraktijkMarjanKrook.

Contact Marjan Krook

Calèchelaan 21
9351 PJ Leek

Telefoonnummer06-12229173

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….