Kompas Zuidlaren

Heeft u vragen en/of zorgen over geld? Met de hulp van Kompas Zuidlaren – Financiële zorgverlening staat u er niet alleen voor. Kompas Zuidlaren is er voor iedereen die op zoek is naar rust in zijn/haar financiële situatie.

Financiële zorg verbeteren

Om financieel kwetsbare mensen verder te helpen op hun weg naar zelfredzaamheid, is innovatie in de financiële zorgverlening nodig. Daarom streeft Kompas Zuidlaren ernaar om financiële zorgverlening een integraal onderdeel te laten zijn van de reguliere zorg. Dat betekent: op zoek naar balans in welvaart en welzijn. Kompas Zuidlaren creëert samen met u overzicht en een stabiele financiële basis. Zodat u, uw cliënt of uw familielid vanuit rust kan bouwen aan een gezonde (financiële) toekomst.

Kompas Zuidlaren bestaat uit een team van specialisten op het gebied van inkomensbeheer, PGB-beheer, mentorschap en beschermingsbewind. Door de jarenlange ervaring wordt er gewerkt met een betrouwbaar netwerk van geselecteerde professionals.

Dus heeft u vragen en/of zorgen over geldzaken? Blijf er niet mee rondlopen. Het team van Kompas Zuidlaren staat voor u klaar. Samen gaat u op zoek naar een passende oplossing.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kompas Zuidlaren staat klaar om uw financiële vragen te beantwoorden. Waar nodig bieden de specialisten van Kompas Zuidlaren ondersteuning om geldzaken weer op orde te brengen, op een manier die bij u, uw cliënt of uw familielid past.

Kompas Zuidlaren

Voor balans in welvaart en welzijn

Correspondentie adres
Postbus 17 (9470 AA) Zuidlaren
Bezoekadres
Annerweg 32 (9471 KV) Zuidlaren

⇒Telelefoonnummer: 050 409 9190
Elke werkdag telefonisch bereikbaar
van 09.00 – 12.00 uur
⇒E-mail: info@kompaszuidlaren.nl

 

Bezoek de website

……………………………………………………………………………………………………………………….